• 900 ECO

  Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ 2 zorrë fleksibile nga çeliku i pandryshkshëm; ■ Sitë e cila nuk zë bigorr; ...

 • 0807 Line MN

  Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ ECO SAFE - Posedon rregullues me të cilin kufizohet rrjedha dhe shkalla e ngrohtësisë ...

 • 0811 Line MN

  Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ 2 zorrë fleksibile nga çeliku i pandryshkshëm; ■ Sitë e cila nuk zë bigorr; ...

 • 0820 Line MN

  Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ 2 zorrë fleksibile nga çeliku i pandryshkshëm; ■ Sitë e cila nuk zë bigorr; ...

 • 1001 Line MN

  Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ ECO SAFE - Posedon rregullues me të cilin kufizohet rrjedha dhe shkalla e ngrohtësisë ...

 • 2001 Box QS

  Sasi të kufizuara Prodhues RODI - Portugal Finish Krom Veçori ■ Çezme me një dorezë; ■ ECO SAFE - Posedon rregullues me të cilin kufizohet rrjedha dhe sh ...

 • Lavabo

  Sasi të kufizuara Mënyra e vënies Finish I lustruar Element 450 mm Sifon kromor standard Çmimi 3,800 den. Çmimi është i njëjtë edhe për modelin në suaza ...

 • Box line 100 flat

  Sasi të kufizuara Mënyra e vënies Finish Saten I lustruar Element 650 mm Sifon i madh me shportë Çmimi 21,500 den. Aksesorë Enë e v ...

 • Kepler BB

  Sasi të kufizuara Mënyra e vënies Finish I lustruar Element këndor 900 х 900 mm Sifon i madh me shportë Çmimi 10,640 den. Aksesorë Past ...

 • Okio 80 flat

  Sasi të kufizuara Mënyra e vënies Finish Çmimi 7,780 den. Element 400 mm Sifon i madh me shportë Aksesorë Pastë për lustrim ...

 • RollUp

  Prodhues Shifra Dimensioni Çmimi TELMA Itali RollUp 460 x 450 2590 ...

 • Domino DOA8320 SPECIAL DISCOUNT

  Sasi të kufizuara Element 900 х 900 mm Sifon Ø 120 DURAQUARTZ 50 Çmimi me zbritje 13,900 DURAQUARTZ 28 ...