Производител RODI- Португалија
Опис

Обемен избор на модели на мијалници во мат, полирана и декор (anti-scratch) варијанта на ростфрај. Мијалници со различна дебелина на квалитетниот нерѓосувачки челик и длабочина на коритата.

Ростфрај

AISI 304 18/10 Нерѓосувачки челик

Поставувања

Всаден мијалник

Нискомонтажен мијалник
Повеќе информации

Прашања и одговориОдржување на мијалницитеДодатоци

 • Okio Line 104 Flat

  Ростфрај Матиран Елемент 600 мм Сифон Ø 70 Додатоци 6 Цена 4,800 Повеќе Диме ...

 • Okio Line 120 Flat

  Ростфрај Матиран Елемент 800 мм Сифон Ø 70 Додатоци 6 7 Цена 4,985 Повеќе Диме ...

 • Manaus

  Ростфрај Мат Елемент 600 мм Сифон Ø 70 Додатоци 6   Цена 4,650 Повеќе Димен ...

 • Alfa deep

  Ростфрај Полиран Елемент 800 мм Сифон Ø 120 Додатоци 3 4 6 7 Цена 10,147 Повеќе Ди ...

 • Kronos

  Ростфрај Полиран, Рапав декор Елемент 450 мм Сифон Ø 120 Додатоци 6         ...

 • Box line 46

  Ростфрај Полиран Елемент 600 мм Сифон Ø 120 Додатоци 1 2 3 4 5 6 Цена 16,313 Повеќе Д ...

 • Box line 60

  Ростфрај Полиран Елемент 800 мм Сифон Ø 120 Додатоци 1 2 3 4 5 6 Цена 23,762 Повеќе Д ...

 • Box line 80 flat

  Ростфрај Полиран Елемент 800 мм Сифон Ø 120 Додатоци 1 2 3 4 5 6 Цена 21,836 Повеќе Д ...

 • Box line 80 Duo

  Ростфрај Полиран Елемент 800 мм Сифон Ø 120 Додатоци 1 2 3 4 5 6 Цена 30,827 Повеќе Д ...

 • Pio Mithus

  Ростфрај Мат Елемент 450 мм Сифон Ø 70 Додатоци 6 10         Цена 3,252 ...

 • Caprice deep

  Ростфрај Полиран Елемент 900 мм Сифон Ø 120 Додатоци 3 4 6 7 Цена 17,340 Повеќе Ди ...

 • Samba flat

  Ростфрај Мат Елемент 800 мм Сифон Ø 120 Додатоци 6 11 Цена 5,498 Повеќе Димензи ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher