Производител TELMA- Италилја
Опис Мијалници од композитен материјал (спој на кварц и силикати) кој, како стандард, во себе содржи и антибактериска заштита. Нашата понуда ја сочинуваат мијалници изработени од:
DURAQUARTZ - Последна епизода во интересната и бескрајна истражувачка одисеја на фирмата Телма. Мат површини кои на допир потсетуваат на камен: природата не може да се подобри, но може да се репродуцира. DURAQUARTZ ни овозможува вистински уникатен лик на мијалникот и на ентериерот што го опкружува.
METALQUARTZ - Ефектот на металик е најновата технологија на компактните мијалници. Мијалник со овој ефект е посебно ценет поради неговата леснотија да се спореди со брусениот алуминиум, нерѓосувачкиот челик, стаклените компоненти и елементи кои сè повеќе наоѓаат примена во модерните кујни. Мијалникот во METALQUARTZ на исклучителен начин ги поврзува перформансите на мијалниците од DURAQUARTZ со неспоредлив модернитет.
Мијалниците на Телма се одликуваат со врвен дизајн и квалитет кој се гледа од големата отпорност на гребење, удари, топлина (до 280°C) и постојаноста на бојата.
Состав 80% Кварц + 20% силикати.
Гаранција 10 години
Повеќе информации

Прашања и одговориОдржување на мијалницитеФиниши

 • Futura FT08620 - 20%

  Ограничени количини Елемент 900 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ 28 Цена со попуст 10,840 ...

 • Cube ON7610 - 20%

  Ограничени количини Елемент 800 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ 28 50 Цена со попуст 11,760 ...

 • Cube ON8620 - 20%

  Ограничени количини Елемент 900 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ A8 Цена со попуст 13,360 ...

 • Vogue HR0992 - 20%

  Ограничени количини Елемент 1000 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ A8 28 50 53 Цена со попуст 11,960 ...

 • Vogue HR0791 - 20%

  Ограничени количини Елемент 600 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ A8 28 29 Цена со попуст 11,520 ...

 • Vogue HR6151 - 20%

  Ограничени количини Елемент 600 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ A8 29 Цена со попуст 10,920 ...

 • Domino DOA8320 - 20%

  Елемент Агол 900 х 900 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ А8 28 29 50 53 Цена со попуст 19,840 METALQUAR ...

 • Domino DB09910 - 20%

  Ограничени количини Елемент 600 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ 28 53 Цена со попуст 12,120 ...

 • Naiky NK07910 - 20%

  Ограничени количини Елемент 450 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ 50 Цена со попуст 11,520 ...

 • Cube ON8620

  Елемент 900 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ Цена METALQUARTZ 74 Цена 17,400 ...

 • Naiky NK08620 - 20%

  Ограничени количини Елемент 900 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ A8 28 Цена со попуст 13,200 ...

 • Naiky CX0981

  Елемент 500 мм Сифон Ø 120 DURAQUARTZ 29 31 53 Цена 17,300 METALQUARTZ 70 73 74 Цена ...

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher