Шиберски системи

Производител EMUCA – Шпанија
Опис AluRoller 3 е шибер систем за комоди и ниски плакари, дома или во Вашата канцеларија од 16 мм иверка. Тежина на врата: до 10 кг.
Компоненти

Овде симнете ПДФ документ.

Совет

Бидејќи се работи за систем составен од повеќе компоненти, лесно се прилагодува кон Вашите барања за замислениот проект. Проектите можат да имаат различна потреба и дизајн, оттаму, и не е можно да се даде фиксна цена за овој систем.

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.