Шиберски системи

Производител GRUPPO POZZI – Италија
Опис Систем на меко затварање за плакарски шибер врати кои можат да бидат со или без алуминиумски профили.
Особини

■ Систем за меко затварање;
■ Лесно подесување на вратите;
■ Врати од иверка со дебелина од 18-19 мм;
■ Тежина на врата: 30, 40, 60 кг. (во зависност од механизмот за меко затварање)

Финиши Алуминиум, Црн
Компоненти

Овде симнете го ценовникот.

Совет

Бидејќи се работи за систем составен од повеќе компоненти, лесно се прилагодува кон Вашите барања за замислениот проект. Проектите можат да имаат различна потреба и дизајн, оттаму, и не е можно да се даде фиксна цена за овој систем.

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.