Канцелариски системи и додатоци

Производител GGA – Италија
Опис Новитет во нашиот асортиман е канцеларискиот систем LEDA. Ги исполнува сите потреби кои ги бараат новите трендови на пазарот за овој вид на производ: квалитетот на материјалите, избор на финиши (бела, антрацит и сива), изработката и вниманието на деталите.
Компоненти

Овде симнете ПДФ документ.

Совет

Бидејќи се работи за систем составен од повеќе компоненти, лесно се прилагодува кон Вашите барања за замислениот проект. Проектите можат да имаат различна потреба и дизајн, оттаму, и не е можно да се даде фиксна цена за овој систем.

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.