Медијапани

Производители KRONOSPAN (2800) + LAZAROS KALTSIDIS WOOD (3050)
Опис

Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Двострано оплеменета со природен фурнир на Американски орев, Даб и Бука.

Особини

■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Зголемена стабилност, отпорност и издржливост,
■ Ниско ниво на набабрување,
■ Одлични обработливи способности,

Примена

Ентериерен и дизајн на мебел, Лица или вратички на мебел.

Фурнир Димензија Цена по дебелина
17мм 23мм
Американски орев 2800 х 2070 11,142
Даб 2800 х 2070 7,794
Бука 2800 х 2070 5,558 7,208
Орев 3050 х 1850 8,667
Даб 3050 х 1850 6,303 7,333
Бука 3050 х 1850 5,273

Американски орев

Даб

Бука

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher