MDF

Prodhues KRONOSPAN (2800) + LAZAROS KALTSIDIS WOOD (3050)
Përshkrim

Tabelë e punuara me dendësi të mesme të fijeve të drurit të lidhur ndërmjet tyre me rrëshirë speciale nën shtypje dhe nxehtësi të lartë. I fisnikëruar nga të dy anët me rimeso natyrore të Arrës amerikane, Lisit dhe Ahut.

Veçori

■ Tabela për pajisje të enterierëve në kushte të thata,
■ Stabilitet i zmadhuar, rezistencë dhe qëndrueshmëri,
■ Nivel i ulët i bymimit,
■ Aftësi të shkëlqyeshme për përpunim,

Zbatim

Enterier dhe dizajn i mobilieve, Fytyra ose dyer të mobilieve.

Rimeso Dimensioni Çmimi
17 mm 23 mm 4 mm
Arrë amerikane 2800 х 2070 11,142
Lis 2800 х 2070 7,794
Ah 2800 х 2070 5,558 7,208
Arrë 3050 х 1850 16,381 18,816
Lis 3050 х 1850 13,724 16,160
Lis i njeanshem 2200 х 1850 4,684
Ah 3050 х 1850 11,142 13,577

Arrë amerikane

Lis

Ah