Новости

Флексибилноста кај рачките е новиот модерен стил

Овој модел на рачка се потпира на едноставната, геометриска форма, па оттаму има и универзална примена на различни типови на мебел. Флексибилноста на UA66 јасно се покажува и преку променливата позиција на базите со што рачката добива целосно нов изглед кој се пренесува и на мебелот.

Погледнете

Рачки UA66
Рачки UU07

Позади името CAMELEON се крие најновата серија на декоративни рачки за мебел од Gamet-UU07. Колекција на рачки со футуристичка форма и широка палета на екстремно нагласени бои. Вдлабнатиот исполиран пластичен елемент, заедно со исклучително сјајниот хром на рачката и даваат комплетно нова димензија и привлечност. Детаљ кој совршено ќе се вклопи во секоја кујна со модерен дизајн.

Погледнете

Нови модели на декоративни рачки за мебел

UR19 | GR19

UU40 | GU40

UA84

UA52


Нови модели на закачалки

WP05

WP06

WP07

GS02