Лизгачи за фиоки и додатоци

Производител FOP – Италија
Шифра 797
Висина 480 мм
Должина на цела ролна 20 м
Финиши Бела, Алуминиум
Цена 526 ден./м
Финиши на подлогите

Финиши на подлогите