Шиберски системи

Производител Турција
Опис Економичен систем за шибер врати на плакари од алуминиумски профили.
Особини ■ Опремен со механизам за меко затварање;
■ Лесна и и брза монтажа и подесување;
■ Тежина на врата до 40кг.
Ценовник

Овде симнете го ценовникот.

Напомена

Приложените цени не се конечни и тие можат да се променат во зависност од проектот. Цените се однесуваат за две врати со димензија 2500 х 1000 мм.

Во цената се вклучени само алуминиумските профили, шините и дел од пропратниот оков. (без исполните)

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.