Гардеробен сегмент / Segment i gardërobës / Турски системи

Производител MESAN – Турција
Опис Економичен систем за шибер врати на плакари кои можат да бидат со и без алуминиумски профили за иверка од 16 и 22 мм.
Носивост 80кг. по врата
Цена 4,050
Напомена

Во цената се вклучени: Горна и Долна шина со долѓина од 2500мм, Сет тркалца за две врати, Сет механизми за меко затварање за две врати.

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.