Segment i gardërobës / Турски системи

Prodhues MESAN – Turqi
Përshkrim Sistem ekonomik për dyer rrëshqitëse (shiber) të dollapëve nga profili i aluminit për kompensatë nga 18 dhe 22 mm.
Kapacitet 80kg
Çmimi 4,050