3D фолии за медијапанско обложување

Дебелина 0,35 мм
Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм
Цена 3,400 4,300 5,170

Цената се однесува на м2 пластифициран панел од медијапан.

S40.40.03.0873

Површина: Велветна

S40.40.03.0792

Површина: Велветна

S40.40.03.0894

Површина: Велветна

S40.40.03.0791

Површина: Велветна

S40.40.03.0819

Површина: Велветна

S40.40.03.0784

Површина: Велветна

S40.40.03.0822

Површина: Велветна

S40.40.03.0783

Површина: Велветна

S40.40.03.0758

Површина: Велветна

S40.40.03.0884

Површина: Велветна

S40.40.03.0886

Површина: Велветна

S40.40.03.0885

Површина: Велветна

S40.40.03.0594

Површина: Софт

S40.40.03.0787

Површина: Велветна

S40.40.03.0609

Површина: Софт

S40.40.03.0781

Површина: Велветна

S40.40.03.0807

Површина: Велветна

S40.42.03.0490

Површина: Велветна

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher