3D фолии за медијапанско обложување

Дебеллина 0,35 мм
Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм
Цена 3,400 4,300 5,170

Цената се однесува на м2 пластифициран панел од медијапан.

S40.40.04.0939

Површина: Годови

S40.40.04.0902

Површина: Мазна мат

S40.40.04.0892

Површина: Мазна мат

S40.40.04.0903

Површина: Текстура

S40.40.04.0904

Површина: Текстура

S40.40.04.0927

Површина: Брусено дрво

S40.40.04.0336

Површина: Мазна мат

40.40.04.0974.000

Површина: Мазна мат

40.40.04.0975.000

Површина: Мазна мат

40.40.04.0980.000

Површина: Годови

40.40.04.0979.000

Површина: Годови

40.40.04.0976.000

Површина: Годови