3D фолии за медијапанско обложување

Дебелина 0,4 мм
Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм
Цена 4,050 4,950 5,830

Цената се однесува на м2 пластифициран панел од медијапан.

S40.36.03.0011

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0007

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0005

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0014

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0003

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0004

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0012

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0016

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0010

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0001

Површина: Висок сјај

S40.36.03.0002

Површина: Висок сјај