3D фолии за медијапанско обложување

Дебелина 0,35 мм
Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм
Цена 3,400 4,300 5,170

Цената се однесува на м2 пластифициран панел од медијапан.

S40.42.06.0058

Површина: Велветна

S40.42.03.0059

Површина: Saw Cut

S40.42.03.0078

Површина: Handscraped

S40.42.06.0009

Површина: Велветна

S40.42.03.0003

Површина: Мазна мат