3D фолии за медијапанско обложување

Дебелина 0,35 мм
Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм
Цена 3,400 4,300 5,170

Цената се однесува на м2 пластифициран панел од медијапан.

S40.42.06.0035

Површина: Жици

S40.42.06.0032

Површина: Коцки

S40.42.06.0062

Ефект: Металик

S40.42.06.0063

Ефект: Металик

S40.42.06.0066

Ефект: Металик

S40.42.06.0067

Ефект: Металик