3D фолии за медијапанско обложување

Дебелина 0,5 мм
Медијапан 18 мм 25 мм 30 мм
Цена 4,400 5,300 6,160

Цената се однесува на м2 пластифициран панел од медијапан.

S40.46.04.0060

Површина: Висок сјај

S40.46.04.0017

Површина: Висок сјај

S40.46.03.0025

Површина: Висок сјај

S40.46.03.0007

Површина: Висок сјај

S40.46.23.0002

Површина: Висок сјај