Лизгачи за фиоки и додатоци

Производител HARN – Малезија
Опис

Impaz со неговиот галванизиран финиш отпорен на гребнатини се лесни за одржување, правејќи го Вашиот фиокар да изгледа одлично долго време. Со поставување на посебниот додаток за меко затварање се елиминира трескањето на фиоката, овозможува тивка работа и се намалуваат незгодите.

Особини

■ Особина на самозатварање;
■ Двојна безбедност при извлекување;
■ Носивост до 30 кг;
■ Можност за поставување на додаток за меко затварање;
■ Разновидни додатоци кои нудат голема слобода да го изработите моделот на фиока кои Вам најмногу ви одговара.

Напомена

Во цената се вклучени само металните страни и останатите делови потребни за да се изработи фиоката. Иверката се нарачува посебно.

Ширината на фиоката не е фиксна. Ја одредувате Вие, а сепак, треба да се внимава да не надмине 1000 мм.

Ценовник

Овде симнете ПДФ документ и погледнете ги цените.

Metalbox Стандард

Metalbox + 1 преграда

Metalbox + 2 прегради

Metalbox + маска