Лизгачи за фиоки и додатоци

Производител HARN – Малезија
Опис

Triomax е најидеалниот партнер за фиокари. Дури и кога фиоката во целост е исполнета нуди беспрекорна тивка и стабилна работа. Перформансите на Triomax како и неговиот привлечен изглед го прават идеален избор дури и за најпребирливите корисници. Внатрешната стабилност е подобрена, овозможувајќи фиоки со ширина дури и до 1500 мм.

Особини

■ Скриени лизгачи;
■ Целосно извлекување;
■ Носивост 30-60 кг.;
■ Стабилна позиција при целосно извлекување;
■ Вграден механизам за меко затварање;
■ Брзо и лесно монтирање;
■ Разновидни додатоци кои нудат голема слобода да го изработите моделот на фиока кои Вам најмногу ви одговара.

Напомена

Во цената се вклучени само металните страни и останатите делови потребни за да се изработи фиоката. Иверката се нарачува посебно.

Ширината на фиоката не е фиксна. Ја одредувате Вие, а сепак, треба да се внимава да не надмине 1500 мм.

Ценовник

Овде симнете ПДФ документ и погледнете ги цените.

Triomax Стандардна фиока

Triomax Внатрешна фиока


Triomax + 1 преграда


Triomax + 2 прегради

Triomax Внатрешна фиока + 2 прегради


Triomax + маска

Triomax + маска и разделници

Triomax + стаклена страница