Rrëshqitës për sirtarë dhe shtesa

Производител HARN – Малезија
Опис Дрвото е најупотребуваниот материјал за создавање на природна животна околина. Triowood е систем на скриени лизгачи кои се грижат да ја задржат целосната природна убавина на мебелот од дрво. Фиоките со овие лизгачи ја задржуваат особината на меко затварање дури и кога се во целост исполнети. Вградениот механизам автоматски се приспособува на брзината на затварање и тежината на фиоката.
Особини

■ Особина на самозатварање;
■ Двојна безбедност при извлекување;
■ Носивост до 30 кг;
■ Меко затварање.

Должина на лизгач Цена Должина на лизгач Цена
250 мм 1,030 450 мм 1,050
300 мм 1,035 500 мм 1,070
350 мм 1,040 550 мм 1,100
400 мм 1,045 600 мм 1,140

Во цената се вклучени само лизгачите и останатите делови потребни за да се изработи фиоката.

Иверката се нарачува посебно.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher