Rrëshqitës për sirtarë dhe shtesa

Производител ADAR – Италија
Опис Дрвото е најупотребуваниот материјал за создавање на природна животна околина. Triowood е систем на скриени лизгачи кои се грижат да ја задржат целосната природна убавина на мебелот од дрво. Фиоките со овие лизгачи ја задржуваат особината на меко затварање дури и кога се во целост исполнети. Вградениот механизам автоматски се приспособува на брзината на затварање и тежината на фиоката.
Особини

■ Особина на самозатварање;
■ Двојна безбедност при извлекување;
■ Носивост до 30 кг;
■ Меко затварање.

Должина на лизгач Цена Должина на лизгач Цена
350 mm 605 400 mm 620
450 mm 635 500 mm 650
550 mm 670

Во цената се вклучени само лизгачите и останатите делови потребни за да се изработи фиоката.

Иверката се нарачува посебно.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher