Лизгачи за фиоки и додатоци

Производител ADAR – Италија
Опис Минималистичкиот изглед е тренд кој дизајнерите на ентериери во моментов се повеќе го фаворизираат. Едноставни и чисти линии. За да ги исполнат овие барања производителите на лизгачи се во трка со производи кои на допир ги отвараат фиоките. Salice разви скриен лизгач на кој не му е потребна електрична енергија за да ја отвори фиоката. Специјалниот механизам ја држи фиоката затворена додека не се активира со допир. Едноставно притиснете ја фиоката за да го ослободите механизмот и федерот ја отвара. Одлични за елементи со фиоки во купатила, комоди во дневни и спални соби како и фиоки во кујните.
Особини

■ Отварање на фиоката со притискање;
■ Двојна безбедност при извлекување;
■ Носивост до 30 кг;
■ Стабилна позиција при целосно извлекување.

Должина на лизгач Цена Должина на лизгач Цена
350 mm 490 400 mm 500
450 mm 520 500 mm 540
550 mm 550 300 mm 480

Во цената се вклучени само лизгачите и останатите делови потребни за да се изработи фиоката.

Иверката се нарачува посебно.