Rrëshqitës për sirtarë dhe shtesa

Prodhues SALICE – Itali
Përshkrim Pamje minimaliste është një tendencë të cilën disenjatorët e enterierit për momentin e favorizojnë gjithnjë e më shumë. Vija të thjeshta dhe të pastra. Që t’i plotësojnë këto kërkesa prodhuesit e rrëshqitësve janë në garë me prodhime të cilët me prekje i hapin sirtarët. Salice zhvilloi sirtar të fshehur të cilit nuk i nevojitet energji elektrike për të hapur sirtarin. Mekanizmi special e mban sirtarin të mbyllur derisa nuk aktivizohet me prekje. Thjeshtë shtypni sirtarin që të lironi mekanizmin dhe susta e hap. Të shkëlqyeshëm për elemente me sirtarë nëpër banja, komo në dhomat e ditës dhe dhomat e gjymit si edhe për sirtarët në kuzhinë.
Veçori

■ Veçori e vetë mbylljes;
■ Kapaciteti i ngarkesës deri në 30kg;
■ Pozitë e qëndrueshme gjatë nxjerrjes së tërësishme;
■ Siguri e dyfishtë gjatë nxjerrjes.

Gjatësi e rrëshqitësve Çmimi Gjatësi e rrëshqitësve Çmimi
350 mm 590 400 mm 605
450 mm 620 500 mm 645
550 mm 650 300 mm 565

Në çmim janë përfshirë vetëm anët metalike dhe pjesët e tjerë të cilat janë të nevojshme që të punohet sirtari.

Kompensata porositet e veçuar.