Rrëshqitës për sirtarë dhe shtesa

Производител ADAR – Италија
Опис Скриените лизгачи со целосно извлекување го комбинираат мекото затварачко дејство на Smove заедно со традиционалното отварање и отварањето со притискање за мебел без рачки. Оперативниот систем е во целост механички и оттаму не бара никакво струјно поврзување.
Особини

■ Особина на самозатварање;
■ Двојна безбедност при извлекување;
■ Носивост до 30 кг;
■ Стабилна позиција при целосно извлекување;
■ Меко затварање.

Должина на лизгач Цена Должина на лизгач Цена
300 мм 1,850 450 мм 1,970
350 мм 1,900 500 мм 2,000
400 мм 1,920    

Во цената се вклучени само лизгачите и останатите делови потребни за да се изработи фиоката.

Иверката се нарачува посебно.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher