Variostep classic

Класа

AC4 / 32 – Погодни за тешка употреба во домашни и умерена употреба во јавни средини.

Димензија

1285 x 192 x 8 — (2,22 м² – количина во пакет)

Цена (м²) 700
Паркет лајсна Погледни модел К58

5544

5544

8525

8525

8631

8631

Ограничени количини