Новости

Пред овогодишниот саем за мебел во месец Март, Солопром ја зголеми својата понуда на оплеменета иверка, 11 декори избрани од новата колекција на Кроношпан TRENDS 16/17 инспирирани од убавината и едноставноста на Нордискиот и Скандинавскиот дизајн.

Деновиве ја дополнивме и нашата понуда на ПВЦ фолии за пластифицирање на медијапан од Ренолит со 9 декори на дрво, сите соодветни со понудата на Кроношпан TRENDS 16/17. За Вас ова е одлична можност лесно и брзо да ги реализирате Вашите ентериерни проекти.

40.40.04.0974.000

Површина: Мазна мат
Иста со Кроношпан К013

40.40.04.0975.000

Површина: Мазна мат
Иста со Кроношпан К014

40.43.14.0205.000

Површина: Годови
Иста со Кроношпан К015

40.43.14.0206.000

Површина: Годови
Иста со Кроношпан К016

40.40.04.0980.000

Површина: Годови
Иста со Кроношпан К018

40.40.04.0979.000

Површина: Годови
Иста со Кроношпан К019

40.40.04.0976.000

Површина: Годови
Иста со Кроношпан К020

40.43.14.0207.000

Површина: Рустик
Иста со Кроношпан К021

40.43.14.0205.000

Површина: Рустик
Иста со Кроношпан К022