Шиберски системи

Производител ALBATUR – Турција
Опис SRG 130 е систем за шибер врати кои се монтираат внатре во рамките на плакарскиот елемент. Механизмите за меко затварање се скриени во шините и со што се избегнува нарушување на изгледот на самиот елемент. Се поставуваат врати од дрвен панел (иверка, МДФ) со дебелини од 16 до 22 мм, и максимална тежина до 75 кг.
Особини

■ Внатрешно поставување на вратите;
■ Скриени механизми за меко затварање;
■ Дебелина на вратата од 16 до 22 мм;
■ Максимална тежина на вратата до 40 кг;
■ Брза и лесна монтажа.

Ценовник

Овде симнете ПДФ документ.

Напомена

Цените се однесуваат за врати со димензија 2500 х 1000 мм.

Во цената се вклучени само шините и дел од пропратниот оков. (без исполната. т.е дрвениот панел за вратата)

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.