Шиберски системи

Производител ALBATUR – Турција
Опис ALB 7310 е шибер систем кој го затвара преминот помеѓу две соби. Го сочинуваат алуминиумска шина и сет тркалца и водилки.
Како врата може да поставите дрвен панел со дебелина од 18 мм и тежина на вратата до 50 кг.
Цена 1,210
Совет

Цената се однесува за една врати со димензија 2500 х 1000 мм. Цената останува иста и доколку ја намалите ширината на вратата.

Во цената е вклучена само шината и дел од пропратниот оков. (без исполната. т.е дрвениот панел за вратата)

Солопром се бави само со продажба на овие материјали и не изработува спецификација и понуда по нацрт.

За изработка на понуда по нацрт од овој систем потребно е да ангажирате столар или фирма која произведува мебел.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher