Electrolux / Dishwashers

Тип Вградлива машина за миење садови – Ширина 600 мм
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 22,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ИЗМИЈТЕ ДО 13 КОМПЛЕТА ВО ЕДЕН ПОТЕГ

Прилагодливата кошница и полица на машината за миење садови, вклучу-
вајќи ги и посебните држачи за кригли за пиво и лентата за ножеви, овозмо-
жува флексибилно полнење до 13 комплета.

МАЛКУ ПОВЕЌЕ СЛОБОДА – ОДЛОЖЕТЕ ГО ПОЧЕТОКОТ НА ЦИКЛУСОТ ЗА 3 ЧАСОВИ

Благодарение на функцијата за одложување на почетокот оваа машина
за миење садови можете да ја програмирате следниот циклус да започне
следните 3 часа.

ИЗМИЈТЕ ГИ САДОВИТЕ ПОМЕЃУ ОБРОЦИ – ЗА 30 МИНУТИ

Кога машината ви е полна со користени садови- на пример помеѓу оброкот
во текот на вечерата – можете да го користите брзиот 30-минутен програм
на оваа машина.

ЕДНОСТАВНО ЦЕЛОСНО МИЕЊЕ

Благодарение на Rinse&Hold програмата, пред да го почнете циклусот на
миење да почекате машината да ви биде полна, без никакви лоши мириси од валкани садови.

УЛТРА – ХИГИЕНСКА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ

Care 70 програмата на оваа машина со опцијата за дезинфицирање ги мие
вашите садови на 70°C, уништувајќи ги бактериите и дамките за сјајно,
ултра- хигиенско чистење.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Машина за миење садови со прилагодена инсталација на висина,
● Програми: 5, температури 4,
● Состав на сушење: Residual heat drying,
● SENSOR CONTROL машина за миење садови,
● Индикатори за: крај, одложување за 3 часа, одбирање на програми,
средство за плакнење, сол,
● Горната кошница има: склоплива полица за чаши, жичана рачка,
● Долната кошница има: зацврстени кошници, жичана рачка,
● Кошница за прибор за јадење,
● Енергетска ефикасност (2010/30/EC): A+,
● Енергетска класа/ефикасност на миењето/ефикасност на сушењето:
А / А / А,
● Капацитет на полнење: 13 комплети според IEC стандардот,
● Трошење на вода и енергија:
11 l, 1.093 kWh по програмата на миење: Eco 50,
● Програми за миење: Eco 50°, Intensive 70°, Normal 65°, QuickPlus 65°,
испери и заврши,
● Опција на одложување на почетокот: 3 часа,
● Индикатор за сол и средство за плакнење,
● Waterstop состав.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Приклучок на напојување: 1950W,
● Годишна потрошувачка на енергија: 228.6 kWh,
● Напон: 220~240 V