Electrolux / Шпорети

Тип Самостоечки шпорет
Димензија Вис-858мм, Шир-600мм, Длаб-600мм
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 21,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ЕДНОСТАВНО, ЛЕСНО, ЕЛЕКТРИЧНО

Практичен, сигурен и лесен за користење и со минимално одржување овој
шпорет ви дава вам се што ви треба за да постигнете добри резултати во
припремање на храната.

ВИ ГИ ДАВА ВАМ НАЈБРЗИТЕ МОЖНИ РЕЗУЛТАТИ

Ќерамичката површина на плочата побрзо се загрева од обичните плочи,
овозможувајќи ви многу побргу да ја приготвите храната.

РЕРНА И ПИЦЕРИЈА, СЕ ВО ЕДНО

Сакате крцкава, вкусна пица? Одберете го посебното подесување Pizza за
резултати „добри како во ресторан“.

ИСПРОБАЈТЕ ГИ СИТЕ МОЖНОСТИ СО ОВАА ПОВЕЌЕ ФУНКЦИОНАЛНА
РЕРНА

Со функции како горен и долен грејач, скара и вентилатор, оваа повеќе
функционална рерна го олеснува спремањето храна- без разлика што има
на менито.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Шпорет со електрична рерна и електрична плоча,
● Тип на плочата: стакло-ќерамичка,
● Зона лево напред: електричен грејач 1700W/180мм,
● Зона лево назад: електричен грејач 1200W/140мм,
● Зона десно напред: електричен грејач 1200W/140мм,
● Зона десно назад: електричен грејач 1700W/180мм,
● Функции на рерната:
долен грејач, вентилатор + горен грејач, скара, горен грејач + долен
грејач, горен + долен грејач + вентилатор,
● Лесно чистење на вратичката на рерната,
● Функции на програмата: звучен сигнал, минутен потсетник.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќ: 7645W,
● Напон: 230 V