Electrolux / Грејни плочи

Тип Вградлива грејна плоча
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 12,099

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

САМО ПРЕБРИШЕТЕ ЈА ПОВРШИНАТА

Стакло-ќерамичката површина на оваа плоча е лесна за чистење. Само
избришете ја и готово.

ГИ ШТИТИ ВАШИТЕ ДЕЦА ОД СЛУЧАЈНО ВКЛУЧУВАЊЕ НА ПЛОЧАТА

Оваа плоча има сигурносна заштита за деца која спречува децата ненамерно да вклучат било која зона. Се вклучува со еден допир.

ПРЕКИНЕТЕ ГО ГОТВЕЊЕТО – И ПОВТОРНО ПОЧНЕТЕ ГО – СО ЕДЕН ДОПИР

Понекогаш, во текот на готвењето, морате се да исклучите. Со функцијата
Stop+Go, со еден допир готвењето се прекинува – и повторно го почнувате
со истата постапка.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Команди на допир
● Средна предна зона: Hilight, 1200W/145мм,
● Зона на готвење: Hilight, 1200W/145мм (напред) – Hilight,
700/1700W/120/180мм (назад),
● Средна задна зона: Hilight, 700/1700W/120/180мм,
● Блокада на копчињата за управување,
● Сигурност на плочата: автоматско исклучување,
● Приказ на останатата топлина: дигитален, 7 сегменти,
● Места на командите: во средината на предната страна,
● Stop & Go функција за краток прекин на работата,
● Лесна инсталација благодарение на snap-in системот,
● Вид на плоча: Електрична со керамичко стакло.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќ: 2900W,
● Напон: 220~240 V

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher