Electrolux / Грејни плочи

Тип Вградлива грејна плоча
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 17,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

И ЕЛЕКТРИЧНО ЗАГРЕВАЊЕ И ПЛИН НА ДОФАТ НА РАКА

Со оваа комбинирана плоча, имате и плински пламеник и електрична зона
на загревање така да слободно можете да користите различни извори на
енергија.

ЦВРСТ, ТРАЕН НОСАЧ ДОДЕКА ГОТВИТЕ, ЗА СЕКОЕ ЈАДЕЊЕ

Оваа плинска плоча има висококвалитетни носачи за садови од лиено
железо. Со така отпорни носачи ќе имате цврста и стабилна база за готвење
која долго ќе трае.

ПОВЕЌЕ ФЛЕКСИБИЛНОСТ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ТАВИ ОД РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ

Бидејќи овој уред има две различни големини на рингли, ви дава поголема
флексибилност за поефективно користење на садови од различни големини.

СО АВТОМАТСКОТО ВКЛУЧУВАЊЕ НА ПЛОЧАТА ВЕДНАШ МОЖЕТЕ ДА
ПОЧНЕТЕ ДА ГОТВИТЕ, БЕЗ ОДЛОЖУВАЊЕ

Со паметната управувачка комбинација на загревање и палење на едно
„притисни и заврти“ копче можете веднаш да ја вклучите плочата за готвење и за миг да почнете да готвите.

ПРАКТИЧНОТО РЕШЕНИЕ ВАМ ВИ ОВОЗМОЖУВА МИР

Ако пламенот на вашиот плински пламеник случајно згасне, паметните
термоелементи на плочата автоматски ќе го запрат доводот на плин.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Места на командите: десно,
● Зона лево назад: полубрз пламеник, 1900W/70мм,
● Зона десно назад: грејниот елемент, 1800W/180мм,
● Зони на готвење: помошен пламеник, 1000W/54мм (напред) – брз пламе-
ник, 2900W/100мм (позади),
● Зона лево напред: брз пламеник, 2700W/100мм,
● Зона десно напред: грејниот елемент, 1200W/145мм,
● Електрично вклучување со контролно копче,
● Носачи од лиено железо.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќ на плинот: 4600W,
● Напон: 230 V