Electrolux / Грејни плочи

Тип Вградлива грејна плоча
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 9,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ЦВРСТ, ТРАЕН НОСАЧ ДОДЕКА ГОТВИТЕ, ЗА СЕКОЕ ЈАДЕЊЕ

Оваа плинска плоча има висококвалитетни носачи за садови од лиено
железо. Со така отпорни носачи ќе имате цврста и стабилна база за готвење
која долго ќе трае.

ПОВЕЌЕ ФЛЕКСИБИЛНОСТ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ТАВИ ОД РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ

Бидејќи овој уред има две различни големини на рингли, ви дава поголема
флексибилност за поефективно користење на садови од различни големини.

СО АВТОМАТСКОТО ВКЛУЧУВАЊЕ НА ПЛОЧАТА ВЕДНАШ МОЖЕТЕ ДА
ПОЧНЕТЕ ДА ГОТВИТЕ, БЕЗ ОДЛОЖУВАЊЕ

Со паметната управувачка комбинација на загревање и палење на едно
„притисни и заврти“ копче можете веднаш да ја вклучите плочата за готвење и за миг да почнете да готвите.

ПРАКТИЧНОТО РЕШЕНИЕ ВАМ ВИ ОВОЗМОЖУВА МИР

Ако пламенот на вашиот плински пламеник случајно згасне, паметните
термоелементи на плочата автоматски ќе го запрат доводот на плин.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Места на командите: напред, лево и десно,
● Средна задна зона: брз пламеник, 2900W/100мм,
● Средна предна зона: помошен пламеник 1000W/54мм,
● Зони на готвење: помошен пламеник, 1000W/54мм (напред) – брз пламе-
ник, 2900W/100мм (позади),
● Електрично вклучување по пат на контролно копче,
● Лесна инсталација благодарение на snap-in системот,
● Боја на дизајнот на стакло-ќерамиката: синосива,
● Заштита од гасови:
плинот се исклучува од изворот доколку надојде оган,
● Носачи од лиено железо.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќ на плинот: 3900W,
● Напон: 230 V

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher