Electrolux / Грејни плочи / Кујнски електрични уреди

Тип Вградлива грејна плоча
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 12,099

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

САМО ПРЕБРИШЕТЕ ЈА ПОВРШИНАТА

Стакло-ќерамичката површина на оваа плоча е лесна за чистење. Само
избришете ја и готово.

ВАШАТА ЕДИНСТВЕНА КУЈНА- ИЗРАБОТЕНА КАКО ШТО ВАМ ВИ ОДГОВАРА

Комбинирајте ја оваа модуларна плоча со останатите модуларни плочи за
готвење од производителот Electrolux за сопствена комбинација за начин
на готвење – изберете помеѓу можност за готвење на плин, индукција или
класична плоча со топлинско зрачење.

ПРИРОДНО ДВИЖЕЊЕ, ОД НАЈНИСКА ДО НАЈВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА

Во предната зона на оваа плоча се наоѓаат превртливи команди. Дизајнирани се за да бидат лесни за вртење кога го променувате нивото на моќност.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Место на командите: напред десно и лево,
● Средна задна зона: Hilight, 1700W/180мм,
● Средна предна зона: Hilight, 1200W/145мм,
● Зона за готвење: HIlight, 1200W/145мм (напред) – Hilight, 1700W/180мм
(позади),
● Лесна инсталација благодарение на snap-in системот,
● Главна боја: црна.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќ: 2900W,
● Напон: 230 V