Electrolux / Грејни плочи

Тип Вградлива грејна плоча
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 14,849

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

КОМПАКТНИ И ЈАСНО КОМАНДИ ЗА ПОВЕЌЕ ПРОСТОР ЗА ГОТВЕЊЕ

Овие команди осетливи на допир се многу компактни, а при тоа не е
загрозена нивната читливост давајќи ви вам простор за креативност при
готвењето.

ДИРЕКТЕН ПРИСТАП НА СИТЕ КОНТРОЛИ – БЛАГОДАРЕЈЌИ НА КОМАНДИТЕ
НА ПЛОЧИТЕ ЗА ГОТВЕЊЕ

Благодарение на индикаторот за преостаната топлина кој точно открива
каде е жешко, точно знаете кои подрачја се сеуште жешки.

ГИ ШТИТИ ВАШИТЕ ДЕЦА ОД СЛУЧАЈНО ВКЛУЧУВАЊЕ НА ПЛОЧАТА

Оваа плоча има сигурносна заштита за деца која спречува децата ненамерно да вклучат било која зона. Се вклучува со еден допир.

СЕКОГАШ ЗНАЕТЕ ТОЧНО КОЈА РИНГЛА Е СЕУШТЕ ЖЕШКА

Благодарение на индикаторот за преостаната топлина кој точно открива
каде е жешко, точно знаете кои подрачја се сеуште жешки.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Место на командите: напред десно,
● Зона лево напред: Hilight, 2300W/210мм,
● Зона десно напред: Hilight, 1200W/145мм,
● Зона лево назад: Hilight, 1200W/145мм,
● Зона десно назад: Hilight, 1800W/180мм,
● Функција за заклучување, заштита за деца,
● Звучен сигнал,
● Лесна инсталација благодарение на snap-in системот,
● Боја на дизајнот на стакло-ќерамиката: нерѓосувачки челик,
● Команди на допир,
● Осветлени команди,
● Приказ на останатата топлина: дигитален, 7 сегменти.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќ: 6500W,
● Напон: 220~240 V