Electrolux / Рерни

Тип Вградлива печка со повеќе функции
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 20,899

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ЕДНАКВА ФЛЕКСИБИЛНОСТ СО ОНАА КОЈА ЈА БАРААТ ЗАФАТЕНИТЕ ГОТВАЧИ

Оваа рерна ја нуди истата флексибилност која ја бараат зафатените готвачи. Има XXL капацитет во внатрешноста, најголемата должина и до 5 полици
висина.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО СЕКОЈ САНТИМЕТАР ОД ВНАТРЕШНОСТА – СЕ ЌЕ БИДЕ
РАМНОМЕРНО ЗГОТВЕНО

Составот за загревање UltraFanPlus со исклучително голем вентилатор и
дизајн за насочување на воздухот овозможува Вашите јадења рамномерно
да се испечат без разлика на тоа каде во рерната се наоѓаат.

ПРИРОДЕН НАЧИН ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВАШАТА РЕРНА

Користете ја Вашата рерна колку сакате и чистете ја со еколошки метод.
Ефикасниот, еколошки начин за чистење ја претвара водата во пареа користејќи ја топлината на рерната. Потоа само избришете ја рерната веднаш штом се олади.

СТАКЛЕНА ВРАТА КОЈА ЛЕСНО СЕ ЧИСТИ

Стаклото на вратата на оваа рерна е едноставно за чистење. Во потполност можете да ја отстраните вратата и стаклената површина и брзо да ги исчистите.

СОВРШЕНА ПИЦА ОД ВАШАТА СОПСТВЕНА КУЈНА

Со специјалната функција за пица, крцкавоста на тестото, вкусот и миризбата на додатоците ќе бидат восхитувачки.

СИЛНО ПЕЧЕЊЕ

Постигнување на најдобри резултати во печење, дури и со помалите јадења,
брзо е и едноставно со големите печења во оваа рерна.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Слој против отпечатоци од прсти,
● Халогенско осветлување на внатрешноста,
● Грејни елементи кои лесно се вадат за полесно чистење,
● Вклучени телескопски водилки TR1LV,
● Рерна со повеќе функции со кружен грејач
● Нивоа на печење: 3
● Електронски функции на рерната:
звучен сигнал, траење, крај, минутен потсетник, време,
● Горен грејач кој лесно се вади за полесно чистење,
● Вентилатор кој лади,
● Решетки испорачани со рерната: 1 хромирана жичана полица,
● Функции на рерната:
долно греење, традиционално печење, брзо печење, скара, Light,
подесувања за пица, најголема топлина, готвење со вентилатор,
турбо печење.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Енергетска класа на ефикасност – А,
● Максимална моќ (W) – 2780,
● Опсег на температура – 50°C – 250°C,
● Напон (V) – 230.