Electrolux / Рерни

Тип Вградлива печка со повеќе функции
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 22,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ЛЕСНО И ТИВКО ПРИ СЕКОЕ ЗАТВАРАЊЕ

Кога брзате и едноставно немате време за внимателно затварање на рер-
ната, оваа рерна се затвара лесно и тивко благодарение на VelvetClosing ® акцијата.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО СЕКОЈ САНТИМЕТАР ОД ВНАТРЕШНОСТА – СЕ ЌЕ БИДЕ
РАМНОМЕРНО ЗГОТВЕНО

Составот за загревање UltraFanPlus со исклучително голем вентилатор и
дизајн за насочување на воздухот овозможува Вашите јадења рамномерно
да се испечат без разлика на тоа каде во рерната се наоѓаат.

ЕДНОСТАВНА КОНТРОЛА СО СВРТЛИВ ПРЕКИНУВАЧ И ОДБИРАЊЕ НА
ВРЕМЕТО НА ПОЧЕТОК И КРАЈ

За едноставно готвење, овој приклучок со LED дисплеј ви овозможува избор
на траењето на готвењето и времето на почетокот и крајот. Има прекинувач
на вовлекување и копчиња за пристап на сите подесувања.

СТАКЛЕНА ВРАТА КОЈА ЛЕСНО СЕ ЧИСТИ

Стаклото на вратата на оваа рерна е едноставно за чистење. Во потполност можете да ја отстраните вратата и стаклената површина и брзо да ги исчистите.

СИЛНО ПЕЧЕЊЕ

Постигнување на најдобри резултати во печење, дури и со помалите јадења,
брзо е и едноставно со големите печења во оваа рерна.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Слој против отпечатоци од прсти,
● Халогенско осветлување на внатрешноста,
● Грејни елементи кои лесно се вадат за полесно чистење,
● Вклучени телескопски водилки TR1LV,
● Рерна со повеќе функции со кружен грејач
● Нивоа на печење: 3
● Електронски функции на рерната:
звучен сигнал, траење, крај, минутен потсетник, време,
● Горен грејач кој лесно се вади за полесно чистење,
● Вентилатор кој лади,
● Решетки испорачани со рерната: 1 хромирана жичана полица,
● Функции на рерната:
долно греење, традиционално печење, брзо печење, скара, Light,
подесувања за пица, најголема топлина, готвење со вентилатор,
турбо печење, True fan cooking PLUS.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Енергетска класа на ефикасност – А,
● Максимална моќ (W) – 2980,
● Опсег на температура – 50°C – 250°C,
● Напон (V) – 220~240.