Electrolux / Рерни

Тип Вградлива печка со повеќе функции
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 14,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ПОЛЕСНО ГОТВЕЊЕ ВО РЕРНАТА

Со некои од едноставните и практични функции на рерната навистина
можете да се потпрете на својата рерна за припрема на извонредно и добро
зготвени јадења.

ГОТВЕТЕ ПОБРЗО- ГОТВЕТЕ ПОЕКОНОМИЧНО

Оваа рерна Ви овозможува едноставен начин со вентилатор брзо и економично да ја зготвите храната. Со вентилаторот може и да ја намалите температурата. Ниската температура значи дека е потребана мала енергија,
а со ова се зголемува заштедата.

ЕДНОСТАВНА КОНТРОЛА СО СВРТЛИВ ПРЕКИНУВАЧ И ОДБИРАЊЕ НА
ВРЕМЕТО НА ПОЧЕТОК И КРАЈ

За едноставно готвење, овој приклучок со LED дисплеј ви овозможува избор
на траењето на готвењето и времето на почетокот и крајот. Има прекинувач
на вовлекување и копчиња за пристап на сите подесувања.

СТАКЛЕНА ВРАТА КОЈА ЛЕСНО СЕ ЧИСТИ

Стаклото на вратата на оваа рерна е едноставно за чистење. Во потполност можете да ја отстраните вратата и стаклената површина и брзо да ги исчистите.

СИЛНО ПЕЧЕЊЕ

Постигнување на најдобри резултати во печење, дури и со помалите јадења,
брзо е и едноставно со големите печења во оваа рерна.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Слој против отпечатоци од прсти,
● Управувачки команди на извлекување,
● Грејни елементи кои лесно се вадат за полесно чистење,
● Рерна со повеќе функции со кружен грејач,
● Нивоа на печење: 2
● Електронски функции на рерната:
звучен сигнал, траење, крај, минутен потсетник, време,
● Вентилатор кој лади,
● Решетки испорачани со рерната:
1 хромирана жичана решетка за грил-тава
● Функции на рерната:
долно греење, традиционално печење, одмрзнување, брзо печење,
скара, најголема топлина, готвење со вентилатор.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Енергетска класа на ефикасност – А,
● Максимална моќ (W) – 2500,
● Опсег на температура – 50°C – 250°C,
● Напон (V) – 220~240.