Electrolux / Аспиратори

Тип Телескопски аспиратор
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 7,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ИНТЕГРИРАЊЕ ЗА ЗАШТЕДУВАЊЕ НА ПРОСТОР

Искористете го ограничениот простор во својата кујна на најдобар начин со овој сосема интегриран кујнски уред на извлекување.

ЛИЗГАЧКИ ПОДЕСУВАЊА

Благодарение на лесното и едноставно управување по пат на лизгачка контрола, со оваа кујнска направа лесно се управува.

ОДРЖУВАЊЕ ЧИСТОТА

Алуминиумскиот филтер за маснотии кои лесно се вади и мие секогаш осигурува оптимална делотвроност на вашата направа.

НАПРАВА СО ГОЛЕМА СИЛА

Силниот мотор на оваа кујнска направа овозможува брза, силна и ефективна вентилација, при што вашата кујна би се ослободила од димот и сите кујнски мириси.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Начин на поставување: Телескопски, ширина 600 мм,
● Капацитет на филтрирање на воздухот (високо/ ниско ниво): 420 / 224 m³/h,
● Лизгачки контроли со 3 брзини,
● Вид и број на осветлување: халогенки, 2,
● Број на мотори/ број на брзини: 2/ 3,
● Максимално ниво на бука: 67/54 dB(A),
● Одведување на воздух или рециркулација, со инсталација на филтер за јаглен (изборна опција),
● Вид и број на филтери за маснотии: Алуминиумски во рамки, 2,
● Отвор за воздух: 120 мм.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Максимална моќност: 384 m³/h,
● Напон (V) – 220~230.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher