Функционален оков / Задни лајсни

Производител Кулач – Турција
Должина 4000 мм
Издавање 2000, 4000 мм
Финиши Алуминиум
Цена 130 ден./м
Аголници и завршни капачиња
Аголници и завршни капачиња Сетот го сочинуваат: 1 внатрешен агол, 1 надворешен агол, 1 лев завршеток, 1 десен завршеток.
Финиш Сива
Цена 45 ден.