Системи за сталажи

Производител MESAN – Турција
Опис

SHOP-V е систем за составување на сталажи во продавници, составен од компоненти кои имаат за цел да одговорат на најразличните функционални потреби, го прават совршен за употреба во продажни салони кои имаат потреба од флексибилен систем за изложување на своите производи.

Профилите на кои се поставуваат различните држачи се поставуваат вертикално со максимална висина од 2800 мм.

Иако е произведен за опремување на изложбени салони во продавници, флексибилноста на овој систем го прави одличен конкурент и за опремување на гардеробери, работилници и гаражи.

Особини

■ Поставување на полици и носачи со постојана можност за промена на нивната висина и местоположба;
■ Лесно монтажен и демонтажен систем.

Ценовник

Овде симнете ПДФ документ.