Sisteme për rafte

Prodhues MESAN – Turqi
Përshkrim

I përbërë nga komponentë të cilat kanë për qëllim që t’u përgjigjen nevojave të ndryshme funksionale, e bëjnë të përsosur për përdorim në sallonet e shitjes të cilët kanë nevojë nga sisteme fleksibile për ekspozim të prodhimeve të tyre.

Profilet në të cilët vendosen mbajtësit e ndryshëm vendosen në mënyrë vertikale me lartësi maksimale prej 2800mm.

Edhe pse është i prodhuar për pajisjen e salloneve ekspozuese, fleksibiliteti i këtij sistemi e bën konkurrent të përsosur edhe për pajisjen e gardërobave, punëtorive dhe garazheve.

Karakteristika

■ Vendosja e rafteve dhe mbajtësve me mundësi të vazhdueshme për ndryshim të lartësisë dhe vendndodhjen e tyre;
■ Sistem që montohet dhe demontohet lehtë.

Lista e çmimeve

Këtu zbritni PDF dokument.