Новости

Почитувани,

Ве известуваме дека асортиманот на Солопром го надополнивме со нова категорија на производи: Модиларни системи за сталажи во продавници.

Составени од компоненти кои имаат за цел да одговорат на најразличните функционални потреби, ги прават совршени за употреба во продажни салони кои имаат потреба од флексибилен систем за изложување на своите производи. Иако е произведен за опремување продавници, флексибилноста на овој систем го прави одличен конкурент и за опремување на гардеробери, работилници и гаражи.

Доколку сакате и Вашата продавница да ја опремите со ваков систем на сталажи, може да одберете помеѓу следниве две понуди:

Сталажи за продавници - Вертикално поставување

Shop-V – Вертикален систем за сталажи

Сталажи за продавници - Хоризонтално поставување

Shop-H – Хоризонтален систем за сталажи

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher