Лизгачи за фиоки и додатоци

Производител HARN – Малезија
Опис

При дизајнот на RITMA CUBE посветено е дополнително внимание на димензиите за сечење и бушење на панелите, правејќи ги компатабилни со дизајните на добропознати брендови во оваа индустрија. Едноставното и брзо монтирање на овој систем за фиоки го прави RITMA CUBE вистинско решение за сите производители на мебел.
RITMA CUBE ја претставува новата I-водилка со вградени лагерчиња кои овозможуваат глатка и тивка работа при целосна оптовареност.

Особини

■ Скриени лизгачи;
■ Целосно извлекување со синхронизирана контрола;
■ Носивост 35 кг.;
■ Вграден механизам за меко затварање и стабилизатор;
■ Коцкаст реилинг – покрај кружниот реилинг RITMA CUBE нуди опција за поставување на коцкаст реилинг на кој може да се вгради стаклен или дрвен страничен панел од 8 милиметри.

Напомена

Во цената се вклучени само металните страни и останатите делови потребни за да се изработи фиоката. Иверката се нарачува посебно.

Ценовник

Овде симнете ПДФ документ и погледнете ги цените.


Стандардна фиока

Standardna fioka Ritma cube

Фиока со странична преграда

Fioka so stranicna pregrada Ritma Cube

Фиока со странична маска

Fioka so stranicna maska Ritma Cube

Ritma Cube со коцкаст реилинг

Fioka so kockast reiling Ritma Cube