Новости

Ви го претставуваме новиот систем за фиоки од Harn – RITMA CUBE – базиран на добро познатиот и проверен систем за фиоки TRIOMAX.

При дизајнот на RITMA CUBE посветено е дополнително внимание на димензиите за сечење и бушење на панелите, правејќи ги компатабилни со дизајните на добропознати брендови во оваа индустрија. Едноставното и брзо монтирање на овој систем за фиоки го прави RITMA CUBE вистинско решение за сите производители на мебел. RITMA CUBE ја претставува новата I-водилка со вградени лагерчиња кои овозможуваат глатка и тивка работа при целосна оптовареност. RITMA има носивост до 35 кг. и функција на меко затварање, целосно, синхронизирано извлекување со стабилизатор на стабилност на фиоката, како и дводимензионално подесување на лицето на фиоката.

Sistem za fioka Ritma Cube

Коцкаст реилинг – покрај кружниот реилинг RITMA CUBE нуди опција за поставување на коцкаст реилинг на кој може да се вгради стаклен или дрвен страничен панел од 8 милиметри.

Sistem za fioka Ritma Cube so kockast reiling