Новости

COMBI’S e производ создаден како поттик од барањата на клиентите, но и интуицијата на компанијата што го произведува – Инокса, подготвена со ентизијазам да прифати секаква можност и да го зголеми своето искуство и знаење во секторот на производство на жичани механизми, преку експериментирања и создавање на најиновативни прототипи.

Наменет за исполнување на хедостапните делови во кујнските аголни елементи со што и максимално се искористува просторот.

Механизам Combi's

Пакетот го сочинуваат два механизми, со две полици со дрвена подлога во бела боја и хромирани елементи, и достапен е во десна и лева варијанта.

Механизам Combi's