Electrolux / Фрижидери

Тип Самостоечки комбиниран фрижидер
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 24,999

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ СО СВОИТЕ SPACEPLUS® АПАРАТИ

SpacePlus® го дава најголемиот внатрешен капацитет во рамките на стандардните кујнски димензии со цел полесно да ја сместите Вашите купени намирници.

ОДЛИЧНО МЕСТО ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ НА НАМИРНИЦИТЕ КОИ ЧЕСТО ГИ КОРИСТИТЕ

Интегриран во Вашиот фрижидер овој оддел со 4 ѕвездички е одлично место за замрзнување на храната која често ја користите. Лади до -18°С.

НОВ ДИЗАЈН НА ПОСТАВУВАЊЕ НА ПОЛИЦИТЕ КОИ ГИ ОТСТРАНУВА ПРЕЧКИТЕ ПРИ ПОЛНЕЊЕ НА ФРИЖИДЕРОТ

Благодарение на нивниот нов дизајн овие стаклени полици Ви даваат дополнителна ширина и длабочина при внесување на намирниците во фрижидерот. Со помалку ограничувања ќе имате поголема флексибилност.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Вкупен капацитет на замрзнувачот: 50l,
● Вкупен капацитет на фрижидерот: 215l,
● Исклучително тивка работа: само 40dB,
● Автоматско одмрзнување на фрижидерот,
● Внатрешно осветлување со LED светла,
● Полици во фрижидерот: 3 полна ширина,
● Иноксна врата премачкана со слој против флеки од прсти,
● Место за јајца: 1 за 6 јајца,
● Полици во замрзнувачот: 1 жичана,
● Фиоки во фрижидерот: 1 полна ширина, провидна пластика.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Енергетска класа: А+,
● Должина на кабел: 1.6 метри
● Годишна потрошена енергија: 242 kWh,
● Одржување на температурата без струја: 20 часа,
● Напон (V) – 220~240.

ДИМЕНЗИИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Висина: 1590 мм,
● Ширина: 545 мм,
● Длабочина: 604 мм.