Electrolux / Фрижидери

Тип Вградлив комбиниран фрижидер
Бренд Електролукс
Гаранција 2 години
Цена 39,700

ПРЕДНОСТИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете предностите

НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕ ОДМРЗНУВАЈТЕ

Овој модел е опремен со FullFrostFree систем и со него никогаш ќе немате потреба од одмрзнување. Дополнително, поседува А+ оцена за енергетска ефикасност.

INTELIGENT FREESTORE™: СЛОБОДА ДА ЧУВАТЕ БИЛО КАКВА СВЕЖА ХРАНА ВО БИЛО КОЈ ДЕЛ ВО ФРИЖИДЕРОТ

Чувајте ја храната во било кој дел во фрижидерот. Благодарение на FreeStore™ и неговиот вентилационен систем за рамномерно распоредување на ладниот воздух, храната ќе остане свежа како на денот кога сте ја ставиле.

ОДРЖУВАЈТЕ ГО ЗЕЛЕНЧУКОТ И ОВОШЈЕТО СВЕЖИ СЕ ДОДЕКА НЕ ВИ ЗАТРЕБААТ

Доколку ја складирате храната во овој дел, контролата на влажност ќе се погрижи текстурата и влажноста да останат на ниво на свежост.

ПОГОЛЕМА ФЛЕКСИБИЛНОСТ ДОДЕКА ГИ ЛАДИТЕ НАМИРНИЦИТЕ

Оваа иновативна половична полица на вратата може да се поместува од лево кон десно со што Ви дава повеќе опции додека ја складирате храната.

ОСОБИНИ

▼ Кликнете овде да ги погледнете особините

● Вкупен капацитет на замрзнувачот: 63l,
● Вкупен капацитет на фрижидерот: 200l,
● Исклучително тивка работа: само 39dB,
● Автоматско одмрзнување на фрижидерот и замрзнувачот,
● Внатрешно осветлување со LED светла,
● Контрола на допир со LED индикатори,
● Циркулација на воздухот за воедначеност на температурата низ целиот фрижидер,
● Финкција FastFreeze со автоматско враќање на стандардните подесувања,
● Полици во фрижидерот: 4 полна ширина,
● Место за јајца: 2 за 6 јајца,
● Полици во замрзнувачот: 2 полна ширина, стаклени,
● Фиоки во замрзнувачот: 3 полна ширина, провидна пластика,
● Фиоки во фрижидерот: 2 полу широки, провидна пластика.

ЕНЕРГИЈА

▼ Кликнете овде да ги погледнете податоците

● Енергетска класа: А+,
● Должина на кабел: 2.4 метри
● Годишна потрошена енергија: 297 kWh,
● Одржување на температурата без струја: 20 часа,
● Напон (V) – 220~240.

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher

air max 90 pas cher air max pas cher moncler outlet online moncler sito ufficiale woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale abercrombie pas cher hollister pas cher hollister france hollister france soldes moncler outlet moncler outlet online moncler outlet milano piumini moncler outlet louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher chaussures louboutin soldes woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet milano air max pas cher air max pas cher louboutin pas cher tiffany outlet online barbour paris air jordan pas cher